Topondernemers zijn topsporters

Wist je dat fitte en mentaal krachtige bedrijfsleiders beter presteren en succesvoller zijn? Daarom zet Reactiv zich in om ondernemers in een innoverende en vermogende staat te brengen die rechtstreeks in verbinding staat met positieve resultaten zowel op zakelijk als op privé vlak!

Pakketten op maat!

Hoe belangrijk is jou eigen gezondheid naast een gezonde onderneming? Belangrijk is niet alleen het maximale uit je bedrijf te halen maar ook uit jezelf!

Het is niet ongekend dat ondernemers vaak alleen maar denken aan ondernemen en dat alles daarbuiten vaak op de 2de plaats komt te staan.

Als ondernemer zit u niet stil. Jammer genoeg niet om bewust te sporten, wel om uw bedrijf te runnen. Naast uw drukke job ook nog een druk sociaal leven, dan is er geen tijd meer om nog uren in de fitnesszaal te zwoegen. Reactiv past de trainingssessies aan op maat van uw agenda en kiest samen met u resoluut voor een gezonde levensstijl. 

Samen met Reactiv haalt u optimaal rendement uit dat beetje tijd dat u investeert in sporten en bewegen.

Met dit concept wil ik me onderscheiden op de markt! 

Je traint enkel 1 op 1 dus je traint in een private gym waar enkel jij en de trainer aanwezig zijn.  Bij Reactiv word de nadruk gelegd op functionele training, we doen beroep op kracht en stabiliteit omdat we dit het meest nodig hebben in het dagelijks leven!